dissabte, 7 de febrer del 2009

Dormint amb el nostre enemic


En el pas de la història podem comprovar que la situació de la dona, malgrat els grans canvis de la societat, es basa en una posició de marginació en un món de “mascles”.
Quan parlem de violència no ens referim només als maltractaments físics; també es consideren maltractaments psíquics els insults, humiliacions, els aïllaments i les penúries econòmiques, i tot allò que defineix la violència domestica.
En defensa de totes les dones del món l’Associació Catalana de Dones de Carreres Jurídiques (situada al carrer Londres núm.84) té com a objectius treballar i lluitar per aconseguir una igualtat de drets entre homes i dones en tots els camps de la societat.
La prioritat de l’Associació és arribar al màxim nombre de dones amb els mateixos interessos i treballar plegades contra la discriminació per raó de sexe i que la igualtat entre dones i homes sigui una realitat i no una mera declaració de principis, intentant seguir la legislació i la pràctica del Dret i denunciant tot allò que fa referència a la discriminació per sexes.
Què és allò que porta un home a actuar violentament contra una dona amb la qual va decidir compartir la seva vida?

Març 1998

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada