dissabte, 7 de febrer del 2009

Reciclar: a l’abast de tothom


Sabeu que si mentre ens rentem les dents o ensabonem els plats, i tenim l’aixeta oberta, desaprofitem uns vint litres d’aigua?
Sabíeu també que si es reciclés només una dècima part dels diaris de tot un país, en un any, salvaríem uns 700.000 arbres?
Doncs això es el que proposen tots els nens i nenes del Casal Infantil, entre 3 i 17 anys: recuperar l’equilibri ambiental de la terra amb l’ajut de tots nosaltres. Per aquest motiu, si us hi fixeu una mica a cada planta del Centre Cívic Sant Martí trobareu uns cartells amb un contenidor per al reciclatge de tots aquells objectes que ja no utilitzem i poder transformar-los. Podem dipositar des de pots de iogurt fins a muntures d’ulleres, passant per polseres o llibres.
Al Casal Infantil no només miren d’aprendre a respectar el sistema ecològic, no només han fet una “campanya de reciclatge”, també ens ensenyen a tots nosaltres a desvetllar el nostre compromís ecològic.
Si tots posem una mica de la nostra part podrem veure le stransformacions que es poden arribar a fer amb tot allò que ja no volem, gràcies al treball que està fent el Casal Infantil i que podem veure exposat a la sala dàctes del centre Cívic.
una obra d’art que no ens podem perdre.

Novembre 1996

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada